Oduvek sam voleo piratske filmove i generalske igrice – strategije. Ima i tih ljudi koji kažu da ako nešto dovoljno želiš, to ti se i ostvari. Možda ima istine u tome i u mom slučaju.

Prvo sam počeo da se bavim preduzetništvom. Jednostvano me privlači kreativnost i sloboda koju mi preduzetništvo omogućuje. Preduzetništvo je prilično blisko vođenju vojske jer preduzetnik mora da ima plan, strategiju, mora da se razume u više “rodova” – tehnologiju, dizajn, marketing, prodaju, pravo. Kažu da je biznis rat bez ispaljenog metka.
Ipak preduzetništvo u Srbiji je teška kategorija, potreban je keš za preživeti početne faze poslovanja. Tako mi se zadesilo da sam morao da odem na par meseci u Ameriku da bih mogao da naberem keš za svoje preduzetničke poduhvate. U Americi radim selidbe – fizički zahtevan, kratak po sezoni ali dobro plaćen posao. U jednom trentku sam shvatio da su selidbe najbliže piratskom načinu života koje jedan legalan posao može da ponudi. Tokom dana upadamo u kuće ljudima i nosimo svoj “plen”, zatim putujemo na sve strane “sveta”. Tako sam se obreo u NjuJorku, Bostonu, Majamiju… uskoro više, teraDu me da se sklonim od kompa…