Navijao sam za Trampa na izborima iz inata. Čovek je očigledni retard te me zabavljala ideja da Hilari koja je očigledno živa sotona izgubi od istog i doživi nervni slom pred celosvetskom publikom.  Što se i desilo…
Kasnije, gledanje Hilari kako gleda Bila kako gleda Ivanku, je jedna trešnjica na tortu sazdanu od Hilarinih poraza i blamova, u kojoj ja volim da uživam.

Zašto toliko ne volim Hilari? Zato što mislim da su ona i njen muž raspirivali ratove na prostoru bivše Jugoslavije, uz populističko ugodni osmeh, šarmiranje i Bilovo saksofoniranje. Zašto? Iz 2 razloga. Prvi je geopolitički ciljevi Amerike. Drugi je – Monika Levinski.
Evo i jednog priloga koji govori tome u prilog, gde Hakija Meholjić, načelnik srebreničke policije u doba srebreničke tragedije govori o tome kako je Bil Klinton tražio da se dopusti da Srbi ubiju 5000 muslimana te će Amerika intervenisati.

Da ne bude zabune, samo dajem primer Klintonovog dijabolizma, a ne branim nas Srbe. Za Srebrenicu mislim da su krivi Srbi i njihova dokazana glupost kada delaju u grupama o kojoj ću pisati u tekstu niže. Mislim da su Srbi provocirani, po Klintonovom planu, upadima Muslimana iz Srebrenice u srpska sela oko Srebrenice, pod vođstvom Nasera Orića i sličnih. Te provokacije su bile surove, sistematske i planske, često na velike srpske praznike – Božić, da bi izazvali što veći bes Srba “Masakr u Kravici“. Cilj je bio – osigurati da kada Srbi uđu u Srebrenicu, da počine zločin. Naser Orići je posao dobro odradio, Srbi po ulasku u Srebrenicu nisu uspeli da preskoče zamku i da ostanu ljudi. Epilog je svima poznat. Zapaljena je vatra za na vek vekova, između Srba i Muslimana. Ameri i ostala belosvetska ekipa tu vatru lagano održavaju, jer na njoj prave roštilj, a Srbima i Muslimanima bace povremeno po neko ćevapče. Ovo im je prošlo na prostoru bivše Jugoslavije pa su mislili da roštiljaju i u Siriji, Libiji, samo se tamo vatra otela kontroli…

Žao mi je muslimana iz Srebrenice i njihovih porodica, žao mi je Hrvata koji su imali rat na pragu svojih kuća, žao mi je Srba koji su morali da beže iz svojih kuća ili su poginuli. Ja shvatam da se svako borio za svoju grudu, za svoju krv, za svoju zastavu i da je to proizvelo i dosta nepravde i nečoveštva. Ne mrzim te ljude iako povremeno osetim želju da se nekima naje…. majke, al to je uglavnom posle gledanja i čitanja mainstream medija ili komenatara na youtubu. Ja te ljude ne mrzim. Oni su isti kao ja, istu ljubav prema svojem osećaju, istu agresiju prema nekome ko pokušava to njihovo da ugrozi. Dobro, da se ne lažemo, Hrvati su malo retardirano zli, morbidni, fašistoidni. Ali nisu oni krivi! Oni su samo jedno razmaženo dete, jedna razmažena nacija koja nikad nije dobila šamarčinu za svoje greške već se uvek provlačila sa izvinjenjem i rečima neću nikad više! Pogledajte Nemce danas. I Nemci su bili ko Hrvati ali su dobili packu u vidu sravnjavanja Berlina, Drezdena itd, i danas su najhumanija nacija na svetu. Pa ko je oberučke pozvao i prihvatio sve izbeglice iz Sirije? Nije Francuska, nije Britanija nego Nemačka. I Srbi su danas dobri zato što su “prevaspitani”.
Elem, ne mrzim Muslimane, ne mrzim Hrvate… mrzim košuljaše-kravataše, koji iz toplih domova sa drugih kontinenata, savetuju, finansiraju, raspiruju mržnju zbog svojih ciljeva. Njih mrzim.

Mislim da je Srbin kao pojedinac, dokazao da može da bude najpametniji čovek na svetu, uspešan sportista ili šta god mu na um padne. Međutim, Srbi kao pleme, nacija politička grupacija su takođe dokazali da su ubedljivo najgluplja grupacija koja je ikad postojala! Nema rata svetski poznatog u kojem nismo svrstani kao najveće žrtve, izašli kao pobednici, da bi potom gledali kako naši ratni neprijatelji, u miru, imaju bolje pozicije kod naših ratnih saveznika nego mi sami… Za to je potrebna ozbiljna doza spoljnopolitičke gluposti. Govorim o Srbiji. Jugoslavija je po mom laičkom mišljenju bila doktor slizavanja sa svima, što i jeste cilj politike – mir i prosperitet. Ali Jugoslavija i Srbija nisu isto.

Hteo sam da pišem o pametnoj temi ali me je spomen Hilari i Bila naterao da skrenem sa puta i odem u politiku koju ne volim ali koja me ponekad boli pa mora da se izjadam negde. Ako vas interesuje pametna tema, nastavite na:  “Kako će Tramp svojom glupošću slučajno poboljšati svet”.